Ostalo

"Potvrda dobrog rada" Reprezentacija Republike Srpske na rukometnom turniru u Solunu

Rukometna reprerzentacija Republike Srpske (klinci rođeni 2008/09.godine) nastupiće na međunarodnom turniru koji se od 27. do 30. decembra održava u Solunu.

"Potvrda dobrog rada" Reprezentacija Republike Srpske na rukometnom turniru u Solunu
FOTO: RSRS

U „srpskoj kući rukometa“ ističu da su srećni što su dobili poziv da klinici učestvuju na ovom tradicionalnom turniru.

– Veliko nam je zadovoljstvo što će naši mladi rukometaši biti dio ovog jakog međunarodnog turnira. Ovo je još jedna potvrda da mi dobro radimo i da veliko pažnju posvjećujemo omladinskim selekcijama i ovi dječaci su budućnost rukometa u Republici Srpskoj. Sa naše strane nastojaćemo da im obezbijedimo potrebne uslove za put u Grčku, a iskreno se nadamo i dobrom rezultatu – riječi su Marinka Umičevića, predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske.

Pročitajte još

Za poziv iz Soluna velike zasluge pripadaju Obrenku Miljkoviću, predsjedniku Komisije za omladinska takmičenja u Rukometnom savezu Republike Srpske.– Hvala našim prijateljima koji nas nisu zaboravili i koji su nas pozvali da budemo dio ove smotre. Imamo u planu da okupio reprezentativce prije polaska u Grčku kako bismo obavili barem dva treninga. U dogovoru sa predsjednikom Marinkom Umičevićem na put bismo krenuli 26. decembra izBijeljine. Moram istaći da nam je u Solunu šef Predstavništva Republike Srpske gospođa Jelena Jovanović Athanasiou obezbijedila spavanje sa doručkom za tri dana. Osim takmičarskog dijela planirano je da posjetimo Predstavništvo Republike Srpske kao i groblje „Zejtilnik“ – istakao jeObrenko Miljković.

Selektor reprezentacije Republike Srpske Nemanja Dmitrović uskoro će odrediti spisak od 16 igrača koji će igrati na turniru u Solunu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije