Košarka

PROPISI SU PROPISI Ako osvoji NBA pehar Jović neće smjeti da proba šampanjac (VIDEO)

Uskoro ćemo dobiti odgovor na pitanje koji Srbin će postati novi NBA šampion, a čuveni prsten prvi put zasijaće na ruci Nikole Jokića ili Nikole Jovića.

PROPISI SU PROPISI Ako osvoji NBA pehar Jović neće smjeti da proba šampanjac (VIDEO)
FOTO: NBA SCREEN/YOUTUBE/SCREENSHOT

Za sada je tituli za korak bliži stariji i mnogo poznatiji Nikola, pošto Denver u seriji vodi sa 1:0. Ipak, ne treba otpisivati tim sa Floride, koji se pokazao kao veoma opasan i žilav. Šta kod se bude desilo, biće velikog slavlja na parketu, obje ekipe su već spremile šampionske majice i kačkete, kao i specijalni šampanjac.

Pročitajte još

Ipak, ukoliko Džimi Batler i drugovi uspiju da iz ove serije izađu kao pobjednici i dovedu Majami do četvrte titule NBA šampiona, mlađani srpski košarkaš Nikola Jović neće smjeti da okusi šampanjac!

Naime, on još nije napunio 20 godina – proslaviće rođendan 9. juna. Dobro je poznato da je u SAD starosna granica za konzumiranja alkohola 21 godina, pa će Jović imati dvije mogućnosti, da uopšte ne prilazi flaši ili da rizikuje i nada se da će mu progledati kroz prste.

Postoji još jedan momak u ovom finalu koji se nalazi u istom “problemu”. To je krilo Denvera Pejton Votson, nešto stariji od Jovića, koji i pored toga nema dovoljno godina da bi mogao da pije alkoholna pića.

U svakom slučaju, ne vjerujemo da će Joviću biti žao što sa saigračima neće biti u prilici da proba šampionski šampanjac. Prsten je prsten, pa bi tako postao peti srpski košarkaš sa šampionskom titulom u najjačoj ligi na svijetu, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije