Ostalo

Sa Buntićem provela 17 godina: Oglasila se bivša supruga rukometaša nakon nasilja u porodici

Nekadašnji hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić pretukao je suprugu Klaru, koja je progovorila o torturi koju trpi godinama, jer strahuje za vlastiti život, a sada se oglasila i prva supruga bivšeg rukometaša.

Denis Buntić
FOTO: PIOTR POLAK/EPA

Klara je ispričala da Denis ima u kući četiri zolje, automatske puške, bombe, kalašnjikove, a potom je javnosti dostavila snimak od desetak  minuta na kojem se čuje kako pokušava da se odbrani od Buntića, koji je prebija pred bebom starom svega nekoliko mjeseci.

Pročitajte još

Buntić pušten je na slobodu u Ljubuškom nakon što je uhapšen zbog nasilja u porodici, a njegova supruga Klara priznaje da strahuje za život. Takve situacije nisu mu se dešavale ranije, tvrdi Ana, prva supruga bivšeg hrvatskog rukometaša.

– Ovo je moja prva i posljednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče, nažalost aktuelne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maljoletne djece – rekla je Ana.

Ona je sa Buntićem provela 17 godina, imaju kćerku i sina.

– Naša bračna zajednica je okončana u februaru 2018. godine. S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo kćerku i sina koji su još maljoletni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumnom Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše djece. Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna da komentarišem. Djeca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovom odnosu. Kao što sam vam rekla, ovo je moja prva i posljednja izjava za bilo kakav medij i želim posebno da naglasim da ću na bilo kakvo javno spominjanje mene i naše maljoletne djece, biti primorana reagovati sudskim putem – rekla je ona, a prenosi Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije