Ostalo

Sportski direktor PK “Olymp” zadovoljan rezultatima “Naši takmičari bili su najuspešniji na Prvenstvu BiH"

Sportski direktor Plivačkog kluba “Olymp” iz Banjaluke Miodrag Čeko izjavio je za Srpskainfo da su plivači ovog kluba bili najuspješniji na Prvenstvu BiH koje je proteklog vikenda održano na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Sportski direktor PK “Olymp” zadovoljan rezultatima “Naši takmičari bili su najuspešniji na Prvenstvu BiH"
FOTO: PK OLYMP

Naši plivači i plivačice osvojili su ukupno 89 medalja, od čega čak 22 zlatne medalje. Ono što nas najviše raduje jeste rekord juniorske štafete koja je isplivala četvrto vrijeme u Evropi u ovom trenutku u svojoj kategoriji- istakao je Čeko dodavši kako sve ide u prilog tome da je pred ovim plivačkim klubom blistava budućnost.

FOTO: PK OLYMP
FOTO: PK OLYMP

– Ne bih želio da izdvajam pojedince, jer ovo je uspjeh čitavog kluba- kaže Čeko.

On je podsjetio da su takmičari i takmičarke PK “Olymp” u proteklih godinu dana bili na Olimpijskim igrama u Tokiju, učestvovali na Svjetskom prvenstvu, te u polufinalu Evropskog prvenstva.

FOTO: FOTO: PK OLYMP
FOTO: FOTO: PK OLYMP

Dodaje kako već sutra odlazi na Svjetsko prvenstvo u Budimpeštu, a početkom jula plivače čeka i juniorsko prvenstvo Evrope u Bukureštu.

U avgustu dodaje Čeko, takmičare banjalučkog kluba očekuje i seniorsko Evropsko prvenstvo u Rimu.

– Kada se podvuče crta, mogu reći da smo srećni, jer zaključujemo još jednu uspješnu sezonu, a sljedeću ćemo ponovo nadmašiti sami sebe- zaključio je sportski direktor Plivačkog kluba “Olymp” Miodrag Čeko.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu