Košarka

SPREMA SE LUDNICA U BEOGRADU "Grobari" obnovili preko 11.000 sezonskih ulaznica

Smiješi se nova sezona sa rušenjem rekorda kada su u pitanju navijači Partizana.

Navijači Partizana
FOTO: KK PARTIZAN/TWITTER

Iako je cijena sezonskih karata osjetno viša u odnosu na prethodnu takmičarsku godinu, to nije bio problem za Grobare, koji su pohrlili da i za narednu obezbijede svoje mjesto na tribinama Arene.

Pročitajte još

Kako je danas objavio Partizan, već je prodato 11.000 sezonskih karata! I to su ih kupili vlasnici prošlosezonskih. Iskoristili su povlašćenu opciju koju je ponudio klub, da obnove svoje ulaznice prije nego što krene slobodna prodaja preostalih mjesta. A, ta prodaja će krenuti sutra, u petak, od 15 časova, navodi Mocart sport.

Prošle sezone je bilo 11.500 prodatih sezonskih ulaznica, a sada je već “otišlo” skoro ista brojka. A, tek treba da krene slobodna prodaja. Prema nekim projekcijama, očekuje se da bude prodato oko 14.000 ulaznica. Jasno je da će vladati prava jagma i za individualnim kartama pred svaku evroligašku utakmicu u Beogradu.

Navijači Partizana su prošle sezone oborili brojne rekorde kada je posjeta u Evroligi u pitanju. A, poslije spektakularne atmosfere na Tašmajdanu na prijateljskoj utakmici protiv Fuenlabrade, cijela Evropa čeka da vidi ambijent u Areni kada krene elitna evropska košarkaška liga.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije