Fudbal

Štoper napušta Partizan: De Medina ne želi da igra po superligaškim oranicama, odluku saopštio klubu

Još tokom pauze u zimskom prelaznom roku Frank Kanute je precrtan iz planova Partizana i to mu je direktno saopštio bivši trener crno-bijelih Igor Duljaj, a njegovim putem će, čim se sezona okonča, takođe i Natan de Medina.

Natan de Medina
FOTO: FK PARTIZAN

Belgijski defanzivac je još prije mjesec i po dana obavio razgovor, takođe sa Duljajem, i najavio da ne želi da ostaje u srpskom fudbalu sve i da se njegov status promijeni.

Kao razloge Medina je naveo očajne terene i ambijent na mečevima u Superligi, u kojoj velika većina klubova nema osnovne uslove za bavljenje sportom, odnosno fudbalom, a tribine su mahom potpuno prazne.

Pročitajte još

Igrač je napomenuo da nije u mogućnosti da motiviše sebe kada vidi “oranice” na kojima se igra, te ruinirane stadione, navodeći da će na kraju sezone napustiti Partizan, iako opciono ima ugovor još godinu dana (godina plus godina), navodi Telegraf.

Takođe, istakao je da neće praviti nikakve probleme na treninzima, da će profesionalno odraditi sezonu do kraja i krenuti svojim putem. Aktuelani trener Albert Nađ takođe se bavio “temom Medina” pred utakmicu sa Mladošću iz Lučana, istakavši da ga igrač u prethodnom periodu zalaganjem na treninzima nije ubijedio da je zaslužio šansu, iako je jasno da je imao iskustva u Belgiji i Holandiji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu