Košarka

"To je sasvim jedan novi tim" Duško Ivanović o pojačanjima i prvom cilju crveno-bijelih u novoj sezoni

Nakon povratka sa Kipra, utiske je pred novinarima sumirao trener KK Crvena zvezda, Duško Ivanović.

Duško Ivanović
FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

Pa dobro, imali smo jednu predsezonu, malo nekompletnom sastavu, jer smo imali igrače koji su bili na Svjetskom prvenstvu, ali mislim da smo uspješno uradili te pripreme i najviše zahvaljujući tome što smo imali jedne kratke mini pripreme u Staroj Pazovi, gdje smo imali dobre uslove, mogli smo da se fizički dobro spremimo i da postavimo ove naše sisteme. Sve ove prijateljske utakmice što smo imali, mislim da su igrači novi koji su došli pokazali da imaju taj kvalitet što smo mislili da imaju. I samo je pitanje vremena da se uklope. Sad treba nam vremena da bi svi ti igrači, a ima ih dosta, našli svoje mjesto – rekao je Ivanović i potom dodao:

“Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi uvijek najveći. Ja bih da idem iz utakmice u utakmicu, pa ćemo da vidimo kako ćemo”, dodao je Ivanović.

Otkrio je trener crveno-bijelih šta je prvi cilj ekipe.

– Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo. Onda ćemo da vidimo drugo. Što se tiče igrača, ja mislim da sam potpisao i sigurno sam potpisao dobre igrače, ali skup dobrih igrači ne znače i dobar tim. Mi treba da radimo na tome- smatra Ivanović.

Pročitajte još

Crvena zvezda je ovog ljeta dovela mnoge igrače.

– Dobro, mi imamo deset novih igrača, to je sasvim jedan novi tim. U svakom slučaju nama sad najviše treba je vrijeme, ali ga nemamo. Prema tome, nećemo ga ni tražiti – poručio je Ivanović.

Osvrnuo se crnogorski stručnjak i na povrede u njegovom timu.

– Dobro, sve to ide u svom toku. Mislim, to je sastavni dio i sporta, naročito priprema, te neke male povrede koje remete i igrače i koromete i tim, ali dobro, sve ide u svom toku – zaključio je Ivanović, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije