Fudbal

TRAMPA JEDINI SPAS Juventus i Čelsi pokušavaju da dogovore posao u kojem bi svi bili zadovoljni

Srpski napadač Dušan Vlahović nezadovoljan je u Juventusu, zbog čega bi na obostrano zadovoljstvo uskoro moglo da dođe do prekida saradnje.

Dušan Vlahović
FOTO: ROBERTO BREGANI/EPA

Juventus puca po svim šavovima, kazne zbog finansijskih malverzacija, problemi sa plaćanjem igrača, izostanak sportskih uspjeha…i na to sve problemi sa trenerom. Masimilijano Alegri nije omiljena ličnost ni kod navijača, fudbalskih stručnjaka, ali ni svojih fudbalera. Jedan od igrača koji nije zadovoljan njegovim radom je i Vlahović.

Pročitajte još

Italijan ne zna kako da iskoristi srpskog napadača na najbolji mogući način, što je rezultiralo njegovim manjim učinkom.

Umjesto da napreduje Vlahović je stagnirao od dolaska u Torino. Za njega je zainteresovan Čelsi u čije redove bi rado prešao. Ni sam Juventus čini se neće praviti previše problema ukoliko dva kluba uspiju da se dogovore oko finansija.

Čelnici Stare dame su prema pisanju italijanskih medija sami ponudi trampu – da im Čelsi da Romelua Lukakua, koji je proveo sezonu u Interu na pozajmici, a oni zauzvrat da puste Vlahovića uz obeštećenje od 25 miliona evra, prenosi Sport klub.

Navodno, u Torinu ovu opciju vide kao rješenje kako da se oslobode plaćanja velike plate reprezentativcu Srbije, koji i onako nije zadovoljan dešavanjima u sadašnjem klubu i rado bi promijenio sredinu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije