Fudbal

U MINHENU POTPUNO RASULO Na kraju sezone Bajern napušta veliki broj igrača, nije pošteđena ni legenda kluba

Rezultati minhenskog Bajerna ove sezone su ispod onog što se očekivalo i zbog toga se uveliko radi na promjenama koje će uslijediti na ljeto.

U MINHENU POTPUNO RASULO Na kraju sezone Bajern napušta veliki broj igrača, nije pošteđena ni legenda kluba
FOTO: FRIEDEMANN VOGEL/EPA

Odlazak Tomasa Tuhela je gotova stvar, ali će sem njega i pojedini igrači napustiti svlačionicu u Minhenu. Tako „Bild” otkriva da je na listi onih koji su slobodni u potrazi novog angažmana sedam imena. Očekivano je bilo da se pojedini igrači nađu na takvom spisku, ali ima i onih koji su se nadali novoj šansi.

Erik Čupo-Moting i Buna Sar ostaju bez ugovora i oni će izvjesno spakovati kofere, kao i Sven Ulrajh, Džošua Kimih, Liroj Sane i Alfonso Dejvis, koji je blizu prelaska u Real Madrid. Ipak, na listi onih koji će napustiti Bajern je i Manuel Nojer, aktuelni kapiten koji ima još godinu dana ugovora. Pomenuti izvor navodi da je razlog za tako nešto zbog toga što je „širio negativnost” u svlačionici i „bušio” trenere, i to ne samo Tuhela, javlja Sportal.

Pročitajte još

Što se Sanea i Kimiha tiče, ističe se da su tokom čitave sezone nezadovoljni i da rukovodstvo kluba neće insistirati na tome da oni ostanu. Za sada nije poznato da li su Bavarci ovaj spisak sastavili u saradnji sa novim trenerom, ali se kao jedan od potencijalnih kandidata ističe Ćabi Alonso koji bi sa Bajer Leverkuzenom mogao da im preuzme tron ove sezone.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije