Fudbal

(VIDEO) Da tribine ne budu (polu)prazne: Borac počinje sa prodajom SEZONSKIH ULAZNICA

Sezonske karte za utakmice banjalučkog Borca naći se se u prodaji od subote, 8. juna.

(VIDEO) Da tribine ne budu (polu)prazne: Borac počinje sa prodajom SEZONSKIH ULAZNICA
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Sezonske karte biće dostupne za kupovinu u klupskoj prodavnici na platou kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, saopšteno je iz kluba.

Cijena sezonskih karata je:

– zapadna tribina, sektor B i C (centralni dio tribine): 150 KM

– zapadna tribina, sektor A i D (bočni dijelovi zapadne tribine): 100 KM

– istočna tribina: 50 KM

– dječija sezonska karta (do 14 godina): 50 KM.

Za prvih 100 vlasnika sezonske karte obezbijeđen je poklon šal FK Borac.

Cilj je, navode iz kluba, da u narednoj sezoni imaju što više „borčevaca“ sa sezonskim kartama, ali i da se stvori navika kupovine “sezonske”, te stvaranje članstva u klubu. Cijena pojedinačne ulaznice u narednoj sezoni ostaje ista kao i prošle, a “prostom matematikom” računica je jasna.

Sezonske ulaznice važe samo za utakmice pod okriljem FS BiH i FS RS, kao i prijateljske utakmice, koje će biti odigrane na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Pročitajte još

– Oni koji su prisutni na svakoj domaćoj utakmici, a ima ih, uštediće pola para, narodski rečeno. Uvjeren sam da će biti komentara zašto se sa sezonskom kartom ne mogu gledati i evropske utakmice, ali i tu smo dali mogućnost preče kupovine ulaznica za kvalifikacije – kaže Dejan Čato, direktor FK Borac.

Srđan Grahovac, kapiten šampionske generacije, od svog povratka u crveno-plavi tabor priželjkuje samo jedno – pune tribine Gradskog stadiona na svakoj utakmici.

– Ja sam dijete Banjaluke i Borca i uvijek sam, od malih nogu, maštao o tome da igram pred punim tribinama Gradskog stadiona. Srce me boli, nemam problem da priznam, kada vratim film i sjetim se da smo u prošloj sezoni igrali pred maltene praznim Istokom i polupraznim Zapadom. A, u tom trenutku se borimo za titulu. Sa druge strane, taj osjećaj kada bih, sa saigračima, istrčao pred pun Gradski stadion, to je nešto neopisivo i to su trenuci zbog kojih se trenira – istakao je on.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu