Tenis

(VIDEO) Đoković NAPRAVIO ŠOU tokom intervjua: Šaputao sa Barbarom Šet, slao joj poljupce i nasmijao publiku

Prvi reket svijeta Novak Đoković je bez problema prebrodio prva dva kola Rolan Garosa i sada ga čeka duel sa Lorencom Musetijem u trećem kolu, koji je zakazan za noćni teren na Šatrijeu u subotu.

(VIDEO) Đoković NAPRAVIO ŠOU tokom intervjua: Šaputao sa Barbarom Šet, slao joj poljupce i nasmijao publiku
FOTO: BARBARASSCHET/INSTAGRAM SCREENSHOT

Nole je imao dan pauze, ali je imao medijske aktivnosti, pa je tako gostovao u studiju Eurosporta, gdje je pričao sa Barbarom Šet i Timom Henmanom.

Poznato je da on i Barbara imaju sjajan odnos, ona često ističe kako navija za njega, Novak joj je ranije poklanjao cvijeće koje je dobijao nakon mečeva, a sada smo vidjeli i nesvakidašnju scenu.

Naime, u jednom momentu je Barbara Novaku pustila snimak na kojem se čuje kako šapatom izgovara riječi.

Potom su u nastavku razgovarali na taj način, šapatom.

Pročitajte još

– Znam da voliš meditaciju, to znači utišavanje glasa, pa poslušajmo ovo – rekla je Barbara i pustila snimak kako Nole izgovara “Volim Rolan Garos i Pariz”, “poljubac” i “idemo”.

Zatim ga je austrijska voditeljka i bivša teniserka pitala da li Novak to sluša prije izlaska na teren, na šta je on uzvratio kontra pitanjem, da li je ona ta koja to sluša. Sledeći put kada dođemo pričaćemo ovako, hvala ti, pljubac – rekla je Barbara, na šta je Nole odgovorio uz osmeh i uzvratio je slanjem poljupca.

U ceo šou se uključio i Tim Henman, koji je takođe poslao Novaku poljubac.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu