Fudbal

(VIDEO) DRAMA DOBILA NOVI EPILOG Barselona već prije prijavljivala navijače koji im vrijeđaju fudbalere

Fudbaler Barselone, Injigo Martinez juče se našao u centru pažnje nakon što je ušao u sukob sa jednim mladim navijačem poslije treninga, a sve zbog psovki i uvreda koje mu je ovaj izrekao.

(VIDEO) DRAMA DOBILA NOVI EPILOG Barselona već prije prijavljivala navijače koji im vrijeđaju fudbalere
FOTO: RESHAD RAHMAN/X/SCREENSHOOT

 Sve se završilo na riječima, pri čemu je igrač Katalonaca zaprijetio da se ovo dešava “posljednji put”.

Iako je djelovalo da će sve proći kao što i inače biva i da će Martinez samo produžiti dalje u svom automobilu, on se zaustavio i vratio da se razračuna.

– Ovo je posljednji put da me nazivaš budalom ili da me vrijeđaš. Posljednji put da me ti i tvoji prijatelji vrijeđate – rekao je Martinez navijaču.

Pročitajte još

Međutim, otkriveno je da ovo nije prvi slučaj vrijeđanja fudbalera Barselone i da je zbog svega ranije morala da reaguje i lokalna policija, jer se stvar dešavala izvan kompleksa kluba, gdje je prisutno privatno obezbijeđenje.

Naime, riječ je o influenserima koji uvredama i povicima pokušavaju da iznerviraju igrače Barselone i da tako od njih izvuku viralan sadržaj za društvene mreže. Kroz sve su već ranije prolazili Žoao Kanselo, Đordi Alba, Lionel Mesi i Samjuel Umtiti, navodi Telegraf.

Štaviše, Kanselo je otkrio da jedni isti navijači čekaju na njegov autogram iznova, a da je kasnije rekao da je svjestan da sve dalje preprodaju.

Barselona je inače slučaj prijavila policiji prema pisanju španskog Asa, a katalonski klub je sakrio raspored svojih treninga. Ipak, očigledno je da navijači imaju svoje izvore.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije