Fudbal

(VIDEO, FOTO) "Đavo je živ" Luka Jović ponovo glavna zvijezda u Italiji

Podsjetio je Jović u subotu veče na svoja izdanja sa vrhunca karijere.

(VIDEO, FOTO) "Đavo je živ" Luka Jović ponovo glavna zvijezda u Italiji
FOTO: MATTEO BAZZI/EPA

Nije ga slučajno kupio Real, nije Luka slučajno ni trenutno u Milanu, ali igra ispod očekivanja svojih vlasnika i trenera.

Milan je u subotu veče dočekao Frozinone i pobijedio sa 3:1, a Luka Jović je na toj utakmici postigao gol i upisao asistenciju. Bio je Srbin to veče najbolji na terenu u dresu “rosonera”, a javnost koja ga je kritikovala, sada ga hvali.

“Gazeta” je Jovića stavila na naslovnu stranu pod naslovom “đavo je živ”. Nadamo se da će pohvale koje sada pristižu na račun povremenog srpskog reprezentativca da mu podignu samopouzdanje pred Evropsko prvenstvo koje slijedi sljedeće godine.

Pohvalno je o Joviću pričao i trener Milana, Stefano Pioli. Iskusni stručnjak mnogo očekuje od Srbina u nastavku sezone.

– I dalje mislim da Jović ima veliki kvalitet. Na mnogo je boljem fizičkom nivou sad nego što je to bio slučaj prošlog mjeseca ili prije 90 dana. Znamo da je imao probleme na startu sezone. Pokušavam da ga ohrabrim svakog dana. Ima kvalitet za velika djela, zato mora više i mora od sebe da traži više. Sa Žiruom ili bez njega.. Nadam se da će mu gol i asistencija dati potrebno samopouzdanje. On je neko ko može da nam ponudi određena rješenja, zna kako da postigne gol. On je kompletan napadač. Najvažnije je da se sada fizički osjeća bolje. Na početku sezone imao svojih problema, sada je bolje – rekao je Pioli za “Gazetu”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu