Košarka

(VIDEO, FOTO) EMOTIVAN OPROŠTAJ Golden Stejt poslao delegaciju u Beograd da se oproste od Dejana Milojevića, na sahrani i saigrač Nikole Jokića

Sahrana prerano preminulog košarkaša i trenera Dejana Milojevića održana je ovog ponedjeljka na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

sahrana Dejana Milojevića
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Čak je i trener Golden Stejta Stiv Ker došao da oda poštu Miloju, a uz njega je i štab ovog NBA kluba.

Tim iz San Franciska je organizovao emotivan oproštaj od srpskog asa, a potom je poslao delegaciju sa legendama u Beograd, na sahranu Dejana Milojevića koji je bio jedan od trenera u ovoj franšizi, piše Sportal.

Delegaciju je predvodio Stiv Ker, trener Golden Stejta, a sa njim je bio i Zaza Pačulija, bivši košarkaš ovog kluba i sadašnji funkcioner, kao i Majk Danlivi Džunior.

Ovo je još jedan pokazatelj koliko tim iz Kalifornije cijeni srpskog trenera u čiju čast do kraja sezone nosi majice sa natpisom “brate“ i njegovim inicijalima na grudima.

sahrana Dejana Milojevića
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Među onima koji su došli na sahranu bio je i slovenački košarkaš i član Denvera Vlatko Čančar koji je došao iz SAD na sahranu u Beograd.

Pročitajte još

Upravo je Dejan Milojević imao veliki uticaj na razvoj Čančarove karijere, trenirao ga je u Megi od 2016. do 2018. kada se uputio u španski Burgos, a potom NBA ligu u kojoj je i dan danas gdje je u Denveru saigrač Nikole Jokića.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije