Fudbal

(VIDEO, FOTO) MAĐARI BEZ MILOSTI Dejan Stanković surovo kažnjen zbog ismijavanja sudije

Disciplinska komisija Mađarskog fudbalskog saveza (MLSZ) suspendovala je na dva meča trenera Ferencvaroša Dejana Stanovića, koji je u meču osmine finale kupa Mađarske protiv Debrecina zaradio isključenje.

(VIDEO, FOTO) MAĐARI BEZ MILOSTI Dejan Stanković surovo kažnjen zbog ismijavanja sudije
FOTO: GEORGIA PANAGOPOULOU/EPA

Nekadašnji trener Crvene zvezde je nakon izjednačujućeg pogotka rivala u 81. minutu ušao u verbalni konflikt sa glavnim arbitrom meča Ferencom Karakoom i ironično mu aplaudirao, nakon čega mu je ovaj u kratkom vremenskom intervalu pokazao dvije javne opomene i poslao ga u svlačionicu.

FOTO: SPORTSSCANDALS1/TWITTER/SCREENSHOOT
FOTO: SPORTSSCANDALS1/TWITTER/SCREENSHOOT

Dejan Stanković je u potpunosti izbugio živce nakon isključenja, pa je njegov pomoćnik Leandro morao da ga smiruje i spriječi dalju raspravu sa sudijom.

Disciplinska komisija MLSZ-a je zbog svega navedenog na sjednici u petak odlučila da kazni srpskog trenera sa dvije utakmice suspenzije, ali ona će biti na snazi samo u kup utakmicama. To značu da će već u narednom kolu mađarskog šampionata moći da vodi svoj tim.

Inače, Fenercvaroš je pomenutu utakmicu dobio nakon penala, pošto je poslije 120 minut igre rezultat glasio 1:1, pa će se u četvrtfinalu sastati sa ekipom DVTK.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije