Fudbal

(VIDEO, FOTO) ŽESTOK ODGOVOR SELEKTORU SRBIJE "Piksi me ne zna? Neka se sjeti jezera, nas par trenera i ljubavnica"

Otvorena je nova borba na fudbalskom fudbalskom frontu, a iz dana u dan situacija je sve zanimljivija.

(VIDEO, FOTO) ŽESTOK ODGOVOR SELEKTORU SRBIJE "Piksi me ne zna? Neka se sjeti jezera, nas par trenera i ljubavnica"
FOTO: TAMAS KOVACS/EPA

Dvije sukobljene strane su Rade Bogdanović i Dragan Stojković.

Ko je taj? Tako je odgovorio Dragan Stojković na neke kritike bivšeg fudbalera i u tri navrata reprezentativca Jugoslavije Radeta Bogdanovića.

Rade Bogdanović u emisiji
FOTO: BALKAN INFO/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Piksi kaže da me ne zna? Evo, da mu se predstavim – tako je Bogdanović započeo svoj “odgovor” selektoru Srbije tokom gostovanja na televiziji Una.

POLAGANJE PO PRIVILEGOVANOJ PROCEDURI

Onda je krenula priča.

– Pošto je Piksi rekao da ne zna ko sam, ja ću da se predstavim. Rodom sam iz Sarajeva, od oca Slobodana i majke Nade. Rođen u opštini Novo Sarajevo, poreklom iz sela Tilava. Pošto me ne poznaje, ja ću mu reći kako me poznaje. Mjesec dana prije nego što će da pobjegne iz Srbije, došao je u Makedoniju, na Dojransko jezero da polaže za profi licencu kako bi otišao u Japan da bude trener. Polagao je po skraćenoj i privilegiranoj proceduri, a ja sam igrom slučaja bio polaznik trenerske struke. Ima jedan detalj koji mogu da povežem u tom vremenu kako funkcioniše FSS i kako se dobijaju licence. Ovo sada prvi put pričam pošto je Piksi rekao da me ne zna. Evo, sada će me se sjetiti.

Nastavlja:

– Velika je Srbija, ali mnogo mala da bi se organizirala trenerska škola u Srbiji, pa smo otišli u Makedoniju. Nas 6-7 trenera i 3-4 ljubavnice. Bili smo dole na tom jezeru i tada je u hotel došao Dragan Stojković Piksi. Bio je smješten na drugom spratu, preko puta moje sobe. Taj dan kada je došao, otišao je da se tušira. Niko mu nije rekao da nemamo vode preko dana jer je restrikcija.

IZLAZI PIKSI IZ SOBE, PEŠKIR OKO STRUKA, PITA ME: BOGDANE…

Iznosi Rade Bogdanović još neke detalje:

– Onda izlazi Piksi iz sobe, peškir oko struka, na glavi mu pjena od šampona, jedno oko mu zatvoreno, na drugo škilji i pita me: “Bogdane, ima li tople vode?”. Ja mu kažem: “Piksi nemamo tople vode, imamo restrikciju od 8 do 6 uveče, moraćeš da se tuširaš hladnom.” Vrlo dobro znam da on mene zna. Onda je dobio licencu po skraćenoj proceduri. Mentora je sam odabrao, bio je iz Francuske. Nije dao da mu mentor bude čovjek kojeg su zvali Svinja. Tako da mislim da on mene poznaje – zaključio je Bogdanović, prenosi Maxbet sport.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije