Tenis

(VIDEO) IZGUBIO ŽIVCE NA KRAJU Danil Medvedev šokantno poražen u osmini finala

Ruski teniser, Danil Medvedev i trenutno 5. na svijetu šokantno je poražen u osmini finala turnira u njemačkom Haleu od Žižena Žanga iz Kine u tri seta - 1:2 (3:6, 6:2, 6:7).

(VIDEO) IZGUBIO ŽIVCE NA KRAJU Danil Medvedev šokantno poražen u osmini finala
FOTO: TERESA SUAREZ/EPA

Bio je ovo prilično dugačak meč, s obzirom na to da se igrao na travnatoj podlozi, pošto je potrajao dva sata i sedam minuta.

U prvom setu, brejk je “pao” u šestom gemu kada je Žižen imao čak četiri šanse da oduzme servis Medvedevu, dok je u drugom Rus uzvratio serijom od 4:0, koja ga je odvela do ubjedljivih 6:2.

Umjesto da na tom talasu i nastavi, Rus je ponovo ušao u nervozu. Lijepo je krenuo brejkom u trećem setu, ali ga je odmah i izgubio, pa smo do kraja gledali ujednačenu borbu koja je otišla u tajbrejk.

Pročitajte još

Rus je tamo lijepo krenuo, poveo sa 4:1, ali je na kraju došlo do senzacionalnog preokreta, pošto je do kraja meča Žižen napravio seriju 6:1 u tajbrejku i na kraju slavio pobjedu. Medvev je na kraju izgubio živce i sve je iskalio na reketu prije nego što je čestitao protivniku.

Na turniru u Kvinsu videli smo, nažalost, brzu predaju Endija Marija posle samo pet gemova protiv Džordana Tompsona, koji je u momentu predaje Engleza imao 4:1 u svoju korist, piše Telegraf.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu