Fudbal

(VIDEO) Najbolji fudbaler Slovenije opleo po Orlovima "Neprimjereno su se ponašali, neki od njih su počeli da provociraju"

Najbolji slovenački fudbaler Benjamin Šeško rekao je u razgovoru sa novinarima da su se neki srpski fudbaleri u finišu meča protiv njegove ekipe neprimjereno ponašali.

(VIDEO) Najbolji fudbaler Slovenije opleo po Orlovima "Neprimjereno su se ponašali, neki od njih su počeli da provociraju"
FOTO: MOHAMED MESSARA/EPA

Meč je bio napet, timovi su bili izjednačeni, a onda je u 69. minutu pao gol za Slovence, koji je unio paniku u naše redove.

Orlovi su do kraja nastojali da dođu do izjednačenja, koje je donio Luka Jović u 95. minutu.

Pročitajte još

Novinare je zanimalo da li je među igračima sve proteklo korektno uprkos visokim tenzijama i emocijama u finišu na obje strane, na šta je Šeško dao negativan odgovor.

– Mogli ste i sami da vidite da su stvari počele da se mijenjaju pred sam kraj. Oni su počeli da provociraju kada su shvatili da moraju što prije da postignu gol i izbjegnu poraz. Bilo je tada neprimjerenog ponašanja sa njihove strane, ali ne bih da ulazim u detalje. Takođe i zbog toga što takve stvari nisu neuobičajene u fudbalu – kazao je.

Slovenci imaju dva boda, pa bi i remi iz meča sa Englezima mogao da znači narednu rundu za njih, dok Srbiju čekaju Danci.

BONUS VIDEO:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu