Ostalo

(VIDEO) NEMILE SCENE U GRČKOJ Na odbojkaškom meču bačen suzavac, policajcu se bore za život, u pritvoru 424 osobe

Nemile scene viđene su u četvrtak veče tokom odbojkaškog meča između Olimpijakosa i Panatinaikosa, kada je duel prekinut tokom drugog seta zbog suzavca koji je napunio halu i tuče koja je izbila ispred nje.

(VIDEO) NEMILE SCENE U GRČKOJ Na odbojkaškom meču bačen suzavac, policajcu se bore za život, u pritvoru 424 osobe
FOTO: KONTRA CHANNEL/YOUTUBE/SCREENSHOOT

Suzavac je ispalila policija, koja se ispred hale sukobila sa navijačima. Tom prilikom jedan od policajaca je teško povrijeđen i nalazi se u kritičnom stanju.

On je brodskom raketom pogođen u butinu i morao je hitno na operaciju. Njemu je čak, u jednom trenutku, stalo i srce, ali je uslijedila reanimacija i oporavio se nakon 10 minuta.

Pročitajte još

Grčki mediji navode da je policija hapsila navijače do šest ujutru, poštedjeli su žene i djecu, dok su na kraju ukupno 424 osobe prebačene u pritvor.

U izveštaju ljekara, a koji prenose mediji iz Grčke, policajac se sa povredama javio oko 22 časa. U 23 je prebačen u operacionu salu, 25 minuta kasnije došlo je do zastoja srca, dok je u 23.55 izvršena hirurška intervencija i čišćenje noge, piše Telegraf.

– Narednih nekoliko sati biće kritično jer će ga medicinsko osoblje bolnice pratiti kako bi se vidjelo njegovo zdravstveno stanje i odgovor njegovog tela i na povredu i na operaciju, pošto je jedan od najopasnijih faktora u ovom trenutku veoma nizak hematokrit zbog velike količine izgubljene krvi – stoji u saopštenju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije