Fudbal

(VIDEO) "Ostavio mi je broj telefona i rekao..." Dušan Vlahović otkrio kako se postidio Novaka

Dan prije puta za Švedsku na posljednju kontrolnu utakmicu pred start Evropskog prvenstva, Dušan Vlahović je za mreže FSS govorio o predstojećim izazovima u dresu državnog tima i svemu što je obilježilo najuspješniju klupsku sezonu u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Dušan Vlahović
FOTO: FSS/YOUTUBE SCREENSHOT

Pričao je Vlahović o brojnim temama, a prisjetio se i susreta sa najboljim teniserom ikada, Novakom Đokovićem.

Njih dvojica su se upoznali u novembru prošle godine, nakon utakmice Juventusa i Torina.

Pročitajte još

Nismo imali priliku da popijemo kafu, pošto je on igrao meč i završio ga jako kasno. Ja sam malo stidljiv, sa ljudima generalno kada ih ne poznajem dobro, nisam želio da ga pitam mnogo pitanja, uvijek imam neki osjećaj kao da nekome smetam ili ga uznemirim. Tako da nisam želio mnogo, pogotovo poslije meča – rekao je Vlahović i potom dodao:

“On je sam mene pitao neke stvari i pričali smo o dosta stvari, a na mene je ostavio nevjerovatan utisak. Stvarno, ostao sam bez riječi za savjete koje mi je dao. Naravno, ja bih volio opet da mogu da se sretnem s njim ili da porazgovaram telefonom. Ostavio mi je broj i rekao mi je – kada god ti treba nešto, nemoj da se ustručavaš, slobodno me pozovi. Ja sam uvijek dostupan. Onako, to meni budi osjećaj velikog zadovoljstva i časti, jer to je čovjek koji je najbolji u istoriji svog sporta i jedan od najboljih u istoriji sporta generalno svih vremena. Tako da, prije svega pokazuje koliki je šampion prije svega kao osoba, koliko je na zemlji, skroman, koliko ima osjećaje za druge ljude, vaspitan – ističe srpski napadač, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu