Košarka

(VIDEO) OVAKO JE POČELO Novi ugao sukoba košarkaša Partizana i Crvene zvezde

Pred treću utakmice finala ABA lige došlo je do tuče u Beogradskoj areni. U njoj su učestvovali košarkaš Partizana Džejms Naneli i Crvene zvezde Stefan Lazarević, a u javnosti se pojavio novi snimak iz hodnika.

Džejms Naneli i Stefan Lazarević
FOTO: MARIEL/TWITTER SCREENSHOT

Objavili sumo već prvi snimak koji je “procurio” na društvene mreže, ali sada postoji i drugi, takođe sa situacijom između treninga vječitih rivala pred treći meč finala.

Na tom snimku se vidi kako Naneli prolazi pored svlačionice crveno-bijelih, odakle baš tada izlazi Lazarević.

Zvezdin košarkaš ide za Partizanovim, napravili su i jedan i drugi sedam koraka, očigledno razgovarajući jer se po Nanelijevom i Lazarevićevom govoru tijela vidjelo da razmjenjuju neke riječi.

Pročitajte još

Ali, baš kako izlaze iz kadra koji “pokriva” ova bezbjednosna kamera, počinje fizički subob, te dotrčavaju drugi članovi vječitih rivala, koji razdvajaju zaraćene strane.

Podsjetimo, treća utakmica finala ABA lige zakazana je za večeras od 20.30 časova. Crvena zvezda vodi sa 2:0 i u slučaju pobjede preuzeće ABA titulu od Partizana, a u suprotnom, igraće se četvrta utakmica, u utorak, takođe u crno-bijelom ambijentu u Areni, pišu Novosti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu