Košarka

(VIDEO) Predsjednik crno-bijelih ima čim da se pohvali: Zavirite u imanje Ostoje Mijailovića i otkrijte neke detalje njegovog privatnog života

Ostoja Mijailović privlači mnogo pažnje svojom pojavom i angažmanom u srpskom sportu, a javnost će sada prvi put imati priliku da sazna detalje o njegovoj karijeri u sportu, ali i o njegovom privatnom biznisu.

(VIDEO) Predsjednik crno-bijelih ima čim da se pohvali: Zavirite u imanje Ostoje Mijailovića i otkrijte neke detalje njegovog privatnog života
FOTO: OSTOJA MIJAILOVIĆ/X SCREENSHOT

Otkako je Mijailović postao predsjednik Košarkaškog kluba Partizan promijenio se način poslovanja ovog ogranka crno-bijele porodice. Način na koji vodi klub izaziva mnogo pažnje, a on je u emisiji “Dan sa milionerom” pričao o tome kako je biznis model implementirao u sportsku organizaciju.

Osim tog dijela, vlasnika OMR Grupe je govorio i o privatnom biznisu. Objasnio je kako je izgledao njegov put i kako mu izgleda život danas.

– Ja sam uspio da u sport umetnem tu notu biznisa. To su bila potrošačka udruženja, koja su dobijala isključivo i samo novac od države i koji su trošili bez da znaju i imaju osjećaj kako je zaraditi novac. Sport je jako veliki biznis u cijelom svetu. Dakle, košarka nije profitabilan biznis, ali možemo da kažemo da jeste biznis – dio je onoga što je pričao predsjednik Partizana.

U najavi emisije se može čuti i dio u kom govori da zašto je i kada shvatio koje su prednosti života na selu u odnosu na život u gradu. Ekipa emisije je bila na njegovom imanju, koje je snimljeno i iz drona, a Mijailović je pokazao neku drugu stranu svog života, koja inače nije dostupna javnosti.

Pročitajte još

– Prošlo je 30 godina otkako sam shvatio da je zapravo ovo privilegija, a ne živjeti u gradu, na 40 stepeni u Beogradu i raditi svaki dan po 12 sati. To je bio prvi automobil koji sam ja kupio sa svoje 22, 23 godine – dio je iz tizera emisije, prenosi Sportal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu