Košarka

(VIDEO) Prvi snimci tuče grčkih navijača u Berlinu: Policija okupirala ulice, IMA POVRIJEĐENIH i uhapšenih, jedna osoba se BORI ZA ŽIVOT

Haos na ulicama Berlina ne jenjava, a policija je u noći između subote i nedjelje imala pune ruke posla zbog sukoba navijača Olimpijakosa i Panatinaikosa, u kom ima povrijeđenih i uhapšenih.

(VIDEO) Prvi snimci tuče grčkih navijača u Berlinu: Policija okupirala ulice, IMA POVRIJEĐENIH i uhapšenih, jedna osoba se BORI ZA ŽIVOT
FOTO: GAZZETTA_GR/TWITTER/SCREENSHOT

Mediji su prenijeli da se dogodio veliki obračun između dvije grupe grčkih navijača, koje su u Berlin stigli na završni turnir Evrolige. Oni su se sreli na stanici “Prenzlauer Allee S-Bahn”, gdje je uslijedila žestoka tuča.

Prema informacijama njemačke policije, tu je povrijeđeno 12 osoba – devet lakše, dvije teže, a jednoj se bore za život.

Na lice mjesta su oko 23 časa stigle brojne policijske patrole i medicinski timovi, koje je čekao težak zadatak. Kako su mediji prenijeli, haos je bio masovan i bilo je teško reagovati i obuzdati zaraćene grupe.

Neki mediji su prenijeli da je policija opkolila oko 70 osoba, dok su se neki razbježali.

Ovo nije bio jedini incident, prema pisanju  bankingnews.gr, pošto je u blizini hotela u kom su smješteni neki od njih takođe bilo obračuna, piše Sportal.

U oba slučaja je reagovala policija, koja je hapsila učesnike sukoba, a pojavili su se i snimci tih momenata. O broju uhapšenih nema informacija.

Zna se i da nije bilo bezazleno, jer ima povrijeđenih, kojima je ukazana pomoć.

Ovo je posljednji dan finalnog turnira, tokom kog će se se Real Madrid i Panatinaikos boriti za titulu od 20 časova, dok će prethodno na teren ekipe Olimpijakosa i Fenerbahčea, koje igraju utakmicu za treće mjesto.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu