Fudbal

(VIDEO) SKANDAL U ARABIJI Ronaldo pred suspenzijom zbog reakcije na skandiranje Mesiju

Rivalstvo između Kristijana Ronalda i Lionela Mesija možda više ne postoji jer su im se putevi razišli i više nisu u evropskom fudbalu, ali to ne znači da je ono što su godinama gradili iščezlo.

(VIDEO) SKANDAL U ARABIJI Ronaldo pred suspenzijom zbog reakcije na skandiranje Mesiju
FOTO: THE PREMIER LEAGUE CLUB/TWITTER/SCREENSHOOT

Dokaz toga je ono što se dogodilo u tijesnoj pobjedi Al Nasra nad Al Šababom, kada je Kristijano Ronaldo izgubio razum pošto su mu nakon postignutog gola navijači protivničkog tima skandirali “Mesi, Mesi“. Kada se sa tribina začulo to, prvo je vremešni napadač stavio ruku na uho kako bi navijačima poručio da ih ne čuje, a onda… Ono što je Kristijano potom uradio nije lako opisati zbog vulgarnosti poruke…

Pročitajte još

Kako javljaju renomirani mediji iz Saudijske Arabije, Kristijanu Ronaldu se spremaju suspenzija od najmanje dvije utakmice i novčana kazna koja sama po sebi neće biti toliko strašna, koliko potencijalno duži izostanak najboljeg strelca sa 34 golova. Disciplinska komisija je odmah po završetku utakmice otvorila istragu i navodno bi odluka trebalo da bude donijeta najkasnije za 48 sati, piše Mocart sport.

Eventualni izostanak Portugalca mogao bi ozbiljno da ugrozi Al Nasrove šanse da nastavi šampionsku trku sa Al Hilalom Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića, koji već sada ima sedam bodova više.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije