Tenis

(VIDEO) SRBIN ZNA DA UŽIVA Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića u Marbelji

Srpski teniser Novak Đoković često odlazi u Marbelju, gdje ima idealne uslove i za trening i za odmor.

(VIDEO) SRBIN ZNA DA UŽIVA Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića u Marbelji
FOTO: SPORTAL/SCREENSHOT

Odavno je tu sebi obezbijedio svoj mir i novi dom, poslije dugog perioda kada je ovde samo privremeno boravio i rentirao smještaj i trening lokacije.

Upravo se i sada najbolji teniser u istoriji nalazi u rajskom odmaralištu, gdje punom parom trenira i sprema se za “peti grend slem”, turnir u Indijan Velsu.

Novak Đoković u Španiji ima sve neophodne uslove za rad, a u blizini njegovog doma su i tereni “Puente Romano” kluba, gdje Đoković trenira dok boravi u vili.

O detaljima Novakovog doma pisao je još davno italijanski “Korijere delo sport”, pa se tako navodi da vila posjeduje malu bioskopsku salu, teretanu, mali spa-centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, rekreaciju…

Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mjesta, sa pogledom na more i na planine, pisao je italijanski list o Novakovoj vili.

Kako javlja “Korijere delo sport”, to zdanje u Marbelji je Nole iznajmljivao po cijeni od 10.000 evra nedeljno, i to dok je dva mjeseca boravio u ovom popularnom turističkom mjestu tokom karantina (koji je proveo sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom). Onda je tu vilu kupio za deset miliona evra.

“Španska štampa javlja da je cijena tolika, ali izgleda da je to ipak malo ‘prenaduvana’ suma”, piše “Korijere delo sport”, dodajući i sljedeće:

Pročitajte još

– Nova ‘kuća’ srpskog asa je apsolutno komforna: od male bioskopske sale do teretane, od malog spa-centra do, naravno, teniskog terena. Ima devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, nekoliko prostorija za dnevni boravak, a i posebnu sobu za rekreaciju, sa bilijarom i stonim-tenisom. Noletova nova rezidencija se nalazi na pet minuta od centra Marbelje, sa pogledom i na more, i na planine – piše pomenuti italijanski list.

Podsjetimo, Novakova supruga Jelena smatra da je Marbelja idealna za odrastanje njihove djece. Marbelja se nalazi u Andaluziji, na krajnjem jugu Španije. Imao oko 140.000 stanovnika i klima je sjajna tokom čitave godine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije