Fudbal

(VIDEO) Sveštenik zagrmio na Savu Miloševića "Ne može da učini da smatram svojom reprezentaciju gdje se PSUJE MAJKA ČETNIČKA"

Savo Milošević kao selektor fudbalera BiH posljednjim nastupima u javnosti trudi se da se dopadne širokom auditorijumu.

(VIDEO) Sveštenik zagrmio na Savu Miloševića "Ne može da učini da smatram svojom reprezentaciju gdje se PSUJE MAJKA ČETNIČKA"
FOTO: N/FS BIH

Moguće je da Savo Milošević izjavama tipa da “svi partizanovci, pa tako i on, uvijek navijaju za Željezničar i Hajduk” skrene pažnju sarajevske javnosti sa očajnih rezultata fudbalske reprezentacije. BiH je ponižena u kvalifikacijama za EP i ostaje joj samo baraž u martu sljedeće godine kao mogućnost da ode u Njemačku.

Javni nastupi Sava Miloševića izazivaju reakcije, kako iz Federacije BiH, tako i Republike Srpske.

Darko Đogo, srpski bogoslov, sveštenik Srpske pravoslavne crkve i redovni profesor na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu u Foči govorio je o Savi Miloševiću kao selektoru BiH.

– Savo Milošević vodi reprezentaciju, kao super… To je moja reprezentacija… Mogu da vam kažem. Ja sam volio Savu Miloševića, navijač sam Partizana – rekao je Darko Đogo gostujući u podkastu “Rubikon” i nastavio:

– Ali hiljadu Sava Miloševića ne može da mi reprezentaciju zemlje koja je nastala na secesiji od moje zemlje… To jeste birokratije koja je nastala odvajajući se… I tribine na kojima se psuje i pljuje… Psuje majka četnička, ne može da učini mojom reprezentacijom!

Savo Milošević poslije poraza od Luksemburga i Slovačke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nalazi se pod baražnom vatrom javnosti i sarajevskih medija. Na posljednjoj konferenciji nekadašnji fudbaler i trener Partizana izjavio je da je spreman da odstupi sa mjesta selektora, ukoliko se to od njega zatraži, prenosi Kurir.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije