Fudbal

(VIDEO) "Uz Nektar lako je!" Lansirana kampanja za UEFA Euro 2024

Spremite se da budete dio istorije fudbalskog uzbuđenja jer reprezentacija Srbije korača na teren Evropskog prvenstva 2024. prvi put kao Republika Srbija.

bilbord s natpisom "Uz Nektar lako je!"
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

Podršku reprezentaciji Srbije pruža veliki broj vatrenih navijača iz Republike Srpske i Banjalučka pivara kao njen višegodišnji partner.

Kampanja za UEFA Euro 2024 “Uz Nektar lako je!” na šaljiv i simpatičan način pokazuje kako se svaki problem može riješiti uz malo dovitljivosti i uz Nektar. Ljubitelji fudbala će moći da navijaju i bodre tim Srbije na predstojećem prvenstvu, koje će se održati u Njemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine, uz pivo i personalizovane limenke Nektara sa igračima fudbalske reprezentacije Srbije.

– Nektar pivo je dugogodišnji prijatelj fudbalske reprezentacije Srbije, zbog čega smo i lansirali posebno pakovanje kako bi bilo u duhu podrške našem timu na predstojećem Evropskom prvenstvu. Presrećni smo što fudbaleri Srbije idu na sva velika takmičenja od kada je uz njih Nektar pivo, te nas je to inspirisalo za slogan kampanje “Uz Nektar lako je”. Nadamo se prolasku među 16 najboljih u Evropi i radujemo se što ćemo i ovog prvenstva da budemo zvanično pivo događaja “EURO u Boriku”, da zajedno iz srca Banjaluke bodrimo reprezentaciju Srbije – izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

bilbord s natpisom "Uz Nektar lako je!"
FOTO: BANJALUČKA PIVARA

Reprezentacija Srbije tokom predstojećeg prvenstva igra u grupi C, i to sa ekipama Slovenije, Danske i Engleske. Najboljih 16 reprezentacija će izboriti plasman u osmini finala prvenstva, a tim Srbije u bojama “Nektar” piva ima veliku šansu da načini podvig na takmičenju, jer kako kažu iz Banjalučke pivare “Uz Nektar lako je”.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu