Fudbal

(VIDEO) Da li je pao poljubac: Trener Fjorentine i novinarka tema dana na Čizmi

Fudbaleri Fjorentine plasirali su se u polufinale Lige konferencija, pošto su poslije produžetaka eliminisali Viktoriju iz Plzenja sa 2:0, a jedan od detalja koji su obilježili utakmicu u Firenci je i poljubac trenera Viole Vinćenca Italijana i poznate novinarke Skaj Sporta, Vanese Leonardi.

Vinćenco Italijano
FOTO: R/SOCCER/REDDIT SCREENSHOT

Nakon što je Fjorentina postigla drugi gol, Italijano nije mogao da obuzda strasti, pa je prišao novinarki koja je bila pored terena i utisak je da ju je poljubio.

Ne može se sa sigurnošću reći da li je došlo do poljupca, jer je u tom momentu ispred kamere prošlo nekoliko osoba, i to baš u ključnom momentu, a takođe je i Vanesa na glavi imala kapuljaču, pa se nije jasno vidjelo iz ovog ugla da li je u pitanju “francuski” poljubac, ili šaputanje ili samo poljubac u obraz.

Fiorentina coach Vincenzo Italiano kisses the Sky Sport journalist Vanessa Leonardi (51) after the 2-0 goal vs Viktoria PIzen byu/CPRIANO insoccer

Svakako, ova scena je podsjetila na trenutak kada je tadašnji predsjednik Fudbalskog saveza Španije, Luis Rubijales poljubio reprezentativku Španije Dženi Ermoso na dodjeli medalja poslije osvajanja titule prvaka svijeta.

Pročitajte još

Ono što je zanimljivo, Vanesa je već 17 godina udata za poznatog novinara, Mauricija Kompanjonija, dok je Italijano u braku sa dugogodišnjom izabranicom Rafaelom, sa kojom je dobio dvije kćerke – 2002. i 2007. godine.

Italijanski mediji odmah su počeli da spekulišu da su Italijano i Leonardi u ljubavnoj vezi, ali za sada se niko od njih nije oglašavao povodom ovog slučaja, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu