Fudbal

(FOTO) Ovo je startnih 11: Vladan Milojević zna tim sa kojim će napasti Partizan

Vladan Milojević će izvesti u 173. vječitom derbiju isti tim kao u prethodnom susretu sa Partizanom, uz očekivanja da taktika iz marta sada donese pobjedu umesto remija.

(FOTO) Ovo je startnih 11: Vladan Milojević zna tim sa kojim će napasti Partizan
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Dominirala je Crvena zvezda u većem dijelu utakmice odigrane 9. marta, pa Milojević nema razoga da mijenja ništa u sistemu igre.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Ponovo će na lijevo krilo Mirko Ivanić, a na klupi ostaje Piter Olajinka. Nigerijac bi se našao na terenu umjesto Marka Stamenića da ne postoji obaveza jednog bonus fudbalera u timu, a ta uloga pripada reprezentativcu Novog Zelanda.

U varijanti sa Stamenićem i Gelorom Kangom u ekipi, In-Beom Hvang će dobiti ofanzivniju ulogu nego kad je starter Olajinka kao lijevo krilo.

kanga i hvang
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA/FACEBOOK

Korejac i Gabonac će često mijenjati mjesta, imati zadatak da diktiraju tempo Zvezdine igre.

Jaki aduti Milojevića u napadu će biti desno krilo Osman Bukari i centarfor Šerif Endiaj, a nikakvih dilema nema ni u odbrani.

Pročitajte još

I u Milojevićevoj viziji najbolja opcija za poziciju desnog beka u odsustvu Koste Nedeljkovića je Srđan Mijailović, iskusni univerzalac će dobiti prednost u odnosu na Ognjena Mimovića.

Crvena zvezda će u 173. vječitom derbiju igrati u sastavu: Glazer – Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić – Stamenić, Kanga – Bukari, Hvang, Ivanić – Endiaj, piše Sport klub.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu