Ostalo

"Želja nam je osvajanje jedne od majica" Vlasenica i Igrišta čekaju karavan trke "Beograd - Banjaluka"

Šesti put Vlasenica će ugostiti neke od najboljih svjetskih biciklista i ovaj put biti cilj druge etape 18. izdanja međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka".

Biciklistička trka Beograd - Banjaluka
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Biće ovo prilika da svi gosti ove opštine vide kako napreduje izgradnja Ski centra Igrište.

– Kao i svake godine spremno ćemo dočekati našu braću i prijatelje iz trke “Beograd – Banjaluka”. Biće ovo sjajna prilika da pored Ski centra Igrište i ostali naši potencijali budu predstavljeni Evropi i svijetu – rekao je načelnik opštine Vlasenica, Miroslav Kraljević.

Etapa čiji je cilj u Vlasenici vozi se 19. aprila. Startuje iz Zvornika, preko Bratunca i Šekovića, a duga je oko 140 km.

Pročitajte još

– Gospodin Kraljević i ljudi u ovom gradu su veliki borci i sve ove godine izborili su se za svoje mjesto, koje je jako visoko u našoj hijerarhiji. Hvala svima u Vlasenici što su sve ove godine uz nas i nadam se uskoro cilju upravo na Igrištima – poručio je Vladimir Kuvalja, direktor trke “Beograd – Banjaluka”.

Potpredsjednik Biciklističkog saveza Republike Srpske, Željko Lukić otkrio je neka imena članova nacionalnog tima Srpske koji će učestvovati na trci.

– Reprezentativci su spremni za dobar nastup ovdje. Želja nam je osvajanje jedne od majica. Od naših momaka nastupiće Đorđe Kupusović, Davor Tubić i Goran Stevanović. Ostala imena biće poznata uskoro – zaključio je Lukić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu