Košarka

Zvezda i dalje čeka: Evo potencijalnih termina finala

Košarkaši Cedevita Olimpije i Partizana odigraće drugi meč polufinalne serije plej – ofa ABA lige 30. maja sa početkom u 18 časova. Partizan vodi u seriji sa 1-0 i jedna pobjeda ga dijeli od plasmana u finale.

Igrači Zvezde na zagrijavanju
FOTO: ABA LIGA/DRAGANA STJEPANOVIĆ

U spomenutom finalu već čeka Crvena zvezda koja je „počistila“ Zadar i Budućnost. Problemi sa terminima se nastavljaju, a Zvezda je i dalje na čekanju.

Ono što je izvijesno u ovom momentu, majstorica između Partizana i Cedevita Olimpije, ukoliko do nje dođe, igraće se 6. juna u Beogradu. U slučaju da Partizan izbori plasman u finale, finalna serija će krenuti 5. ili 6. juna, a prednost domaćeg parketa će imati Partizan.

Pročitajte još

Ukoliko Cedevita Olimpija dobije drugi meč, slijedi spomenuta majstorica u Beogradu. Utakmica bi se igrala 6. juna. Partizan bi pobjedom stigao do finala u kojem bi imao prednost domaćeg parketa, a u slučaju da Cedevita Olimpija slavi u majstorici, prednost domaćeg parketa bi u finalnoj seriji imala Crvena zvezda.

Rezime bi mogao da glasi, ako Partizan pobedi u Ljubljani prvi meč finalne serije se igra 5. ili 6. juna, a druga utakmica 10. ili 12. juna, u zavisnosti od toga kada će „Arena“ biti slobodna. U slučaju da Cedevita Olimpija stigne do finala, finalna serija počinje 10. juna u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije