Ostalo

Cilja Olimpijske igre: Prijedorskom bokseru potrebna pomoć za odlazak u Alžir

Prijedorski bokser Nikola Ivković trebalo bi ovog ljeta da učestvuje na Mediteranskim igrama u Alžiru.

Cilja Olimpijske igre: Prijedorskom bokseru potrebna pomoć za odlazak u Alžir
FOTO: FACEBOOK / PRINTSCREEN

Međutim, član BK Pobjednik ima veliki problem, a to je nedostatak finansijskih sredstava za odlazak na afrički kontinent.

Zbog toga je prije nekoliko dana uputio javni apel za pomoć koji je objavljen na fejsbuk profilu portala Prijedor24.com.

“Po prvi put se obraćam javno za humanitarni apel svim dobrim ljudima koji su u mogućnosti da mi pomognu u vidu sponzorstva. Krajem juna mjeseca treba da putujem na Mediteranske igre u Alžir gdje ću predstavljati reprezentaciju BiH i državu. Avionska karta je 1.500 KM, a kako sam ne mogu sve troškove da isfinansiram obratio sam se ovim putem svim prijateljima i poznanicima u nadi da ćemo zajedničkim snagama moći realizovati moj put. Ljudi koji prate moj rad znaju da sam po 12-ti put prvak Bosne i Hercegovine u boksu. Put u Alžir bi mi omogućio kvalifikaciju za Olimpijske igre kojima odavno težim tako da ne trebam ni govoriti o njihovom značaju za mene. Unaprijed se zahvaljujem svima na podršci. Veliki pozdrav! Nikola Ivković”, objavio je bokser i postavio žiro račun kod Sberbank: 567-363-59005169-80.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu