Ostalo

(FOTO) Bokseri Slavije pred novim izazovom: U Banjaluku stiže aktuelni šampion Srbije

Bokserski klub Slavija prošle sezone se u velikom stilu vratio na regionalnu mapu, a ove ga čeka nastup u Bokserskoj ligi Srbije.

(FOTO) Bokseri Slavije pred novim izazovom: U Banjaluku stiže aktuelni šampion Srbije
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Bokseri Slavije uveliko bruse formu za nadolazeća iskušenja, a prvi domaći ispit čeka ih 5.decembra (utorak, 19 časova).

U goste im stiže ekipa Sombora, aktuelni šampion Srbije, a poprište ovog dvoboja biće dvorana Obilićevo.

– Spremamo pravi bokserski spektakl i želja nam je da Banjalukom ponovo prostruji onaj duh nekadašnjih vremena kada je naš grad živio za bokserske mečeve. Bokseri su spremni da publici priušte vrhunsku predstavu u ringu i da protiv kvalitetne ekipe Sombora pokažu kako se srcem bori za dres Slavije. Cilj nam je da od dvorane Obilićevo napravi jedan mali Medison skver garden i da se danima kasnije priča o atmosferi sa ovog boskerskog okršaja. Ulaz je besplatan, boks će da bude na vrhunskom nivou i pozivam sve naše sugrađane da dođu i da podrže svoju Slaviju – kaže Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

Pročitajte još

Dok se bokseri spremaju za okršaj sa ekipom Sombora privode se i radovi na renoviranju klupske sale koja će uskoro da dobiju svoje nove ruho.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Banjalučki sportski velikan nedavno je dobio i novo klupsko rukovodstvo koje kao predsjednik predvodi Dalibor Petković, a podrška za budući rad stigla je i od nadležnih institucija.

Želja svih je, poruka je iz Slavije, da se boks vrati u modu i da se u Banjaluci ponovo udara šampionski.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije