Sport

MLADOST DOVELA POJAČANJE Milaković: Zadovoljan polusezonom, Milošević novi plej

Košarkaši Mladosti ostvarili su važan trijumf. Sjajnom igrom u drugom dijelu su savladali Kakanj 82:66 (Jovan Đorđević Marinković je ubacio 23, Stefan Lakić 16 poena).

MLADOST DOVELA POJAČANJE Milaković: Zadovoljan polusezonom, Milošević novi plej
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Trener Mladosti Žarko Milaković ističe da može biti zadovoljan polusezonom, kad se u obzir uzmu problemi sa povredama i korona virusom, jer njegova ekipa je na skoru pet pobjeda i šest poraza.

– Trijumf protiv Kaknja je izuzetno važan za nas. Krenuli smo ka sredini tabele i možemo da budemo zadovoljni ostvarenimna pola sezone imamo skor od pet pobjeda i šest poraza kao i ekipe koje imaju puno veće budžete i ambicije. Zna se kakve smo probleme imali sa povredama i koronom koja nas je izbacila iz ritma Posebno smo zadovoljni trijumfima nad Bratuncem, Promom i Kaknjem, jer su to ekipe koje će u drugom dijelu šampionata da nam dolaze u goste. Stekli smo samopouzdanje ovim trijumfom. Sad smo bili prinuđeni na promjenu u igračkom kadru. I dalje ne znamo kakvog je stepena povreda Alekse Stojanovića a u međuvremenu smo doveli plejmejkera Nemanju Miloševića iz bilećkog HEA. On će pravi nastupa imati već u narednom kolu kad igramo protiv Bosne – istakao je Milaković.

Milošević je tokom karijere nastupao za Dinamik i Vršac.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu