Fudbal

Crveno-bijeli pred velikom zaradom: Talentovani napadač blizu odlaska iz Zvezde, 2 kluba u borbi za Mijatovića

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović nalazi se pred odlaskom iz kluba.

Jovan Mijatović
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Debi u prošloj sezoni kada je Crvena zvezda čeznula za masom u špicu, dobra rola ova sezone, korektan utisak u Ligi šampiona i nekoliko golova vrijednih opstanka u šampionskoj trci sa Partizanom. I na kraju izlazni transfer u vrijednosti od oko 5 miliona evra. To je ruta kojom bi trebalo da se kreće Jovan Mijatović, sa poslednjom tačkom u Sankt Peterburgu ili Roterdamu.

Pročitajte još

Bez ikakve sumnje Jovan Mijatović bi u holandskoj luci imao dobre uslove za razvoj i napredak, iako možda u prvom trenutku ne bi bio prva opcija. Nezvanično, Fajnord je spreman da za usluge omladinskog reprezentativca Srbije ponudi pet miliona evra, prenosi Mozzart Sport.

Međutim, postoji jedan sladak problem kada je reč o Jovanu Mijatoviću. Još tokom ljeta, kada je Zvezda imala zapažen učinak na Pari Kupu u Sankt Peterbugu, Zenit je stavio šapu kada su u pitanju Jovan Mijatović i Marko Stamenić. Šampion Rusije, pozivajući se na ugovor crveno-bijelih sa naftnim gigantom Gaspromom (ujedno i glavni finansijer Zenita), stavio je pravo preče kupovine na pomenute igrače. To znači da Zenit u svakom trenutku može da izjednači ponudu nekog inostranog kluba za Jovana Mijatovića, i dobije snažnog napadača.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije