Ostalo

(FOTO) BANJALUČANI GRABE KA TITULI Bokseri Slavije slavili protiv Novog Pazara

Bokseri Slavije nezaustavljivo grabe ka šampionskoj tituli u Bokserskoj ligi Srbije, a u duplom kolu održanom u Banjaluci pod parolom "Dani grada, dani Marijana Beneša" stigli su i do druge pobjede.

(FOTO) BANJALUČANI GRABE KA TITULI Bokseri Slavije slavili protiv Novog Pazara
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Nakon trijumfa nad ekipom Naissusa, večeras je u ringu dvorane “Obilićevo” pao i šampion Regionalne lige iz prošle sezone ekipa Novog Pazara ukupnim rezultatom 10:4.

Leo Cvitanović i Gal Šepic donijeli su prevagu i svojim pobjedama trasirali su put ka novoj pobjedi. Leo je jednoglasno savladao Džejlana Toskića u kategoriji do 71 kilograma, a sudije nisu imale dilemu ni u dvoboju između Gala Šepica i Aleksandra Šerifovića u kategoriji do 75 kilograma.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

– Velika pobjeda za nas. Novi Pazar je pokazao da je kvalitetna ekipa, ali i mi smo pokazali da imamo ekipu koja može da osvoji šampionsku titulu ove sezone. Pružili smo odlično izdanje u ringu, i u petak, i večeras, i zasluženo smo ostvarili nove pobjede u Bokserskoj ligi Srbije. Hvala banjalučkoj publici koja nam je i ovaj put dala vjetar u leđa. – poručio je Leo Cvitanović.

Sjajno izdanje večeras je imao i Luka Veljović koji je jednoglasnom odlukom sudija došao do pobjede nad Momčilom Janjićem u kategoriji do 63.5 kilograma.

Pročitajte još

– Prezadovoljan sam zbog nove ekipne, ali i zbog svoje pobjede. Smatram da smo publici priuštili odličan boks, a moram da se zahvalim svima koji si bili na tribnama. Svojim navijanjem dali su mi snagu više. Nastavljamo dalje. Želimo titulu – poručio je Veljović.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

BK Slavija položio je novi ispit, i u ringu, i van njega.

Duplo kolo Bokserske lige Srbije pod parolom “Dani grada, dani Marijana Beneša” besprijekorno je organizovano, a rezultatski cilj je ostvaren.

– Obje pobjede želimo da posvetimo Marijanu Benešu i ovo je još jedan dokaz da ga Banjaluka nije i nikada neće zaboraviti. Moramo da budemo prezadovoljni. U ringu smo pokazali sav svoj kvalitet i nastavljamo da jurišamo ka tituli – rekao je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu