Fudbal

(FOTO) EVO KAKO DO KARTE Fudbalski savez Srbije objavio uputstvo za kupovinu ulaznica za EURO u Njemačkoj

Reprezentacija Srbije igraće prvi put od osamostaljenja na prvenstvu Evrope koje se održava u Njemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine, odnosno od 2000. kada su tada kao SR Jugoslavija bili učesnici samita najboljih evropskih selekcija u Belgiji i Holandiji.

fudbaleri Srbije
FOTO: FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE

Žrijebom u Hamburgu odlučeno je da se Orlovi nalaze u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Srbija igra svoje utakmice 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, 20. juna u Minhenu protiv Slovenije i 25. juna u Minhenu protiv Danske.

Interesovanje navijača za mečeve izabranika Dragana Stojkovića je ogromno, a prodaja ulaznica počinje 4. decembra u 14.00 i trajaće do 12. decembra u 14.00.

Fudbalski savez Srbije je u želji da navijačima omogući lak i brz pristup realizaciji kupovine ulaznica, izdao sve potrebne informacije koje će pomoći da Orlovi imaju 12. navijača na tribinama stadiona u Njemačkoj:

1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra u 14.00 i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14.00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najvjerovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko tri sata pred utakmicu.

4. Svaki kupac ulaznica biće obaviješten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe prije nego što pristupi svojim ulaznicama.

5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše četiri ulaznice po utakmici.

Iz tog razloga u nastavku slijede detaljne smjernice oko kupovine ulaznica:

1. Svoje ulaznice za EURO 2024 možete obezbijediti klikom na link: https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/

2. Klik na Apply for tickets.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

3.Ticket Portal Waiting Room; Čekanje u prosjeku 10-15minuta (Nemojte izlaziti, ostavite da se učita do kraja)

FOTO: FSS
FOTO: FSS

4.Nakon isteka vremena, idite na opciju ENTER.

5. UEFA EURO 2024 Ticket Portal; Klik na Login or create an account.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

6. Ukoliko već imate nalog na portalu ulogujte se sa svojim imejlom i šifrom. Ukoliko nemate nalog, idite na opciju Create your UEFA account.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

7. Biće potrebno da unesete imejl (isti koji ćete kasnije koristiti i na UEFA Tickets aplikaciji), šifru, ime, prezime i datum rođenja.

8. Klik na Create or edit your application.

9. Nakon toga će biti potrebno da unesete dodatne podatke (broj pasoša, jezik, adresu, broj telefona…)

10. Zatim je neophodno je da označite ispod I am fan of….. Serbia. To je opcija koja daje znak da spadate u 10.000 ulaznica koje su obezbijeđene za navijače reprezentacija i garantuje uspješnost lutrije.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

11. Kada ste završili sa popunjavanjem osnovnih podataka i označavanjem zastave Srbije, klik na CONFIRM MY DETAILS.

12. Kod naredne opcije Choose your tickets birate između standardne ulaznice(plavo) i nestandardne ulaznice za invalide(žuto).

13. Vršite odabir utakmice za koje su vam potrebne ulaznice, broj ulaznica i kategoriju ulaznica.

14. Na samom kraju idete na opciju Submit your application.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije