Fudbal

(FOTO) Natho produžio ugovor "Želim da ostanem u klubu i kada završim karijeru"

Vezista Partizana Bibars Natho ostaje i naredne sezone u crno-bijelom dresu, pošto je produžio ugovor do ljeta 2025. godine.

(FOTO) Natho produžio ugovor "Želim da ostanem u klubu i kada završim karijeru"
FOTO: FK PARTIZAN

Natho je novembra 2022. potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Partizanom. U isti je ubačena klauzula po kojoj se saradnja automatski nastavlja još jednu godinu ukoliko iskusni plejmejker upiše najmanje 50 odsto od svih utakmica u ovoj sezoni.

Taj uslov je ispunjen, pa je bilo pitanje momenta kada će se produžetak saradnje ozvaničiti. Učinjeno je to u srijedu.

– Naravno da je za mene važno i da sam uzbuđen što ću ostati kod kuće, u mom klubu – mjestu gdje se osjećam veoma lijepo. Nadam se da ću nastaviti da pružam sreću svim navijačima i da ću pomoći klubu i saigračima da uradimo najbolje za naš klub. Mnogo puta sam rekao da se ovdje osjećam zaista dobro. I moja porodica – supruga i djeca se takođe osjećaju kao kod kuće. Imam taj osjećaj od prvog trenutka! Ovo je veoma lijep grad za život, ljudi su topli i prijatni i veoma smo srećni što ostajemo – rekao je Natho, koji od 2019. brani boje Partizana, piše Sportal.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Ima Bibars i poruku za navijače.

– Moja poruka navijačima je kao i uvijek do sada: Partizan je najvažniji i klub je veći od bilo koga! Ono što je dobro za klub, to treba svima da nam bude najvažnije. Želim, takođe, da im kažem da sam zahvalan za svu podršku koju pružaju i da su najbolji navijači koje sam sreo. Kada su uz nas, nezaustavljivi smo, a jedan od najljepših osjećaja je kada napune naš stadion i bodre nas. Obećavam im da ću dati svakog dana 100% i pokušati da ih učinim srećnim, da im dam mnogo pobjeda i, nadam se – titulu – dodao je Izraelac.

Pročitajte još

Po svemu sudeći, 35-godišnji fudbaler će u Partizanu i završiti karijeru. Takvu želju je nekoliko puta isticao.

– Još uvijek ne znam, ali znam da želim da ostanem blizu fudbala. Ne znam tačno čime bih volio da se bavim nakon igračke karijere, možda u stručnom štabu – pomoćni trener ili trener, možda sportski direktor, ali sve zavisi od situacije i momenta. Mislim da mogu puno da pomognem na mjestu na kome budem bio, da mogu mnogo da pružim i nadam se da će se to i ostvariti. Bio bih više nego srećan ako to bude u Partizanu, ali vidjećemo šta donosi budućnost – zaključio je Natho.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije