Košarka

(FOTO) Tim koji pobjeđuje se ne mijenja: Banjalučka pivara ostaje uz KK Borac

Tim koji pobjeđuje se ne mijenja, a tako je nastavljena i tradicija između Banjalučke pivare i Košarkaškog kluba Borac, koji su produžili sponzorsku saradnju na još dvije godine.

KK Borac pivara
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Košarkaši Borca posjetili su danas Banjalučku pivaru, a ova dva dugogodišnja partnera potpisali su novu saradnju. Igrači su imali priliku da se upoznaju sa istorijom jednog od najvećih brendova u gradu na Vrbasu. Takođe košarkaši su obišli pivaru i upoznali se sa kompletnim radom ove velike kompanije.

Marketing menadžer Banjalučke pivare, Andrea Lizdek istakla je veliko zadovoljstvo na sklopljenoj saradnji, a raduje se novim uspjesima crveno-plavih.

Pročitajte još

– Danas smo jako lijepim povodom u Banjalučkoj pivari. Produžujemo saradnju sa KK Borac na još dvije godine. Izuzetno nam je drago što su nas oni prepoznali kao dugogodišnjeg partnera i da ovu saradnju nastavljamo na obostrano zadovoljstvo. Ta saradnja traje već dugo i zaista smo zadovoljni rezultatima koje Borac postiže. Sasvim je prirodno da brend kao što je Nektar pivo bude uz jedan takav klub. Naše opredjeljenje jeste da podržavamo banjalučke klubove i da budemo jedni od tih koji predstavljaju sport i kulturu samog grada na Vrbasu – poručila je Lizdek.

Zoran Kašćelan trener KK Borac
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
Zoran Kašćelan trener KK Borac
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
Zoran Kašćelan trener KK Borac
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
Milan Đajic KK Borac pivara
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Predsjednik KK Borac, Milan Đajić, takođe je izrazio veliko zadovoljstvo nakon što je nastavljena saradnja između ova dva banjalučka giganta.

– Koristim priliku da se zahvalim banjalučkoj pivari, našem najvećem brendu u gradu što je prepoznao kvalitet našeg kluba i nastavio saradnju u naredne dvije godine. Mi ćemo pokušati da opravdamo to povjerenje kroz rezultate. Klub je već par decenija vezan za Banjalučku pivaru i jako je bitno da ostanemo u ovako dobrim odnosima, u šta uopšte ne sumnjam – istakao je Đajić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu