Fudbal

(FOTO) Ovako će Igor Duljaj da vodi vječiti derbi: Suspendovani trener Partizana ipak na stadionu Rajko Mitić

Trener FK Partizan Igor Duljaj pratiće 173. vječiti derbi sa stadiona Rajko Miti", ostalo je samo da se odredi prostor u kom će mu se to omogućiti po dogovoru.

igor duljaj
FOTO: FK PARTIZAN

Suspendovani trener Partizana će vođenje meča prepustiti Albertu Nađu, ali će biti u komunikaciji sa ostalim saradnicima, koji će bivšem reprezentativcu prenositi informacije i sugestije.

Kako saznaje Sportal, Duljaj će doći sa timom na stadion Rajko Mitić i učiniće sve da prati meč kao da je uz samu aut liniju.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Biće u komunikaciji sa pomoćnim trenerima, najvjerovatnije direktno sa Bojanom Zavišićem, kako bi Nađ mogao da bude u potpunosti fokusiran na dešavanja na terenu tokom meča Crvena zvezda – Partizan.

Saradnici će napraviti konekciju sa Albertom i igračima, a uvertira za meč biće uobičajena. Prije polaska na stadion, održaće standardan govor u Zemunalu, kao i prije svake druge utakmice.

Pročitajte još

Inače, Igor Duljaj je u srijedu uveče bio podrška odbojkašima Partizana u vječitom derbiju.

Malo je nedostajalo da Nađ ne vodi derbi, ali Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, uspio je da ga ubijedi da promijeni odluku i bude na klupi u okršaju protiv Crvene zvezde umjesto Igora Duljaja.

Da podsjetimo, vječiti derbi je na programu u subotu od 18 časova, a crveno-bijeli je dočekuju sa sedam bodova prednosti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu