Ostalo

Na ove nagrade Mozzarta niko nije ostao ravnodušan: Pogledajte reakcije pobjednika (VIDEO)

Nakon 46 dana trke za glavnim nagradama u najvećoj nagradnoj igri u regiji u režiji Mozzart kladionice, poznati su dobitnici dva "mercedesa".

Na ove nagrade Mozzarta niko nije ostao ravnodušan: Pogledajte reakcije pobjednika (VIDEO)
FOTO: MOZZART

Naime, u nagradnoj igri “Pogodi najduži tiket” mogli su učestvovati svi punoljetni građani BiH koji vole odigrati sportsku kladionicu i testirati svoje znanje. Bilo da je to uplata tiketa u poslovnicama ili preko web sajta, svi tiketi sa minimalnom uplatom od jedne KM su ulazili u kriterijume nagradne igre.

Dodijeljena su 92 telefona koja su vrijedila za dnevne nagrade, a za igrače koji su imali najduži tiket u cijeloj etapi, koja je trajala 46 dana, dodijeljena su dva “mercedes benca”, CLA 200 Coupe i A 180.

U nastavku pročitajte utiske pobjednika i pogledajte mašine na 4 točka.

Emir Sakić iz Gornjeg Vakufa je svoj tiket odigrao preko web stranice MOZZART.BA u jutarnjim satima. Kako kaže, uopšte se nije nadao da može skinuti 16 parova i da mu je ovo najduži pogođen tiket ikada. Ono kad ti se sreća osmijehne, pa pored pogođene kvote od 850 KM dobiješ i glavnu nagradu.

– U Mozzartu tikete igram redovno, uvijek se nađe nešto za odigrati i kada sportska ponuda i nije najbolja, pored toga što imaju najveće kvote na sportskom klađenju. U nedjelju, 05. juna, uz jutarnju kaficu sam sklopio neki naizgled bezvezan tiket, bez jakih parova, uplatio markicu i potajno čekao svoju sreću. U 16 sati, kada sam shvatio da je tiket prošao, znao sam da sam vodeći za glavnu nagradu, jer je prethodni tiket imao 15 pogođenih parova. Ostalo mi je još samo da sačekam 10-ak dana i da uzmem ključeve “mercedesa” ukoliko neko ne pregazi moj tiket. I evo ga, ključ je sada tu, auto je tu i niko sretniji od mene – kaže on.

Na drugoj strani BiH, tačnije u Sarajevu, gdje živi pravi „majstor“ za tikete, crveni “merc” već tutnji gradom. Baš kao i Emir, Alen Vatreš je svoj tiket odigrao preko sajta (u ovom slučaju MOZZARTBET.BA) i skinuo nevjerovatnih 20 parova. I to skoro na isti dan kao i Emir. Alen je svoj tiket odigrao 6. juna, i nije krio svoje oduševljenje.

– Inače volim automobile. Još kao dijete sam sanjao da vozim skupocjenog “mercedesa”. I kada sam vidio da je Mozzart organizovao nagradnu igru, gdje je glavna nagrada moj automobil iz snova, u glavi mi je bio samo jedan cilj. Pogoditi najduži tiket. Tako da sam na računu uvijek imao dovoljno zaliha da iznova okušam svoju sreću. Čak mislim da nije u pitanju moje znanje, jer sam odigrao dosta parova onako, preko ruke, samo da povećam broj parova na tiketu. Uveče sam čekao dva para s nestrpljenjem a kada sam konačno skinuo tiket sa kvotom 1.475 KM, bio sam u fazonu: “Nema šanse da me iko prestigne”. Tako je i bilo. Sreća je ovaj put bila na mojoj strani – rekao je on.

Čestitamo igračima, u zdravlju da ih voze, a kako smo načuli, uskoro će biti još jedna nagradna igra. Šta je u pitanju, ostaje da vidimo.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije