Fudbal

Više od 1.000 menadžera za manje od 24 sata: Priključi se Mozzart BiH Fantasy ligi i igraj za preko 100 nagrada

Sve što je potrebno da uradiš je da sastaviš svoj tim na zvaničnom sajtu Premijer lige i uneseš kod.

Više od 1.000 menadžera za manje od 24 sata: Priključi se Mozzart BiH Fantasy ligi i igraj za preko 100 nagrada
FOTO: MOZZART

Da li s nestrpljenjem očekuješ početak nove sezone Fantasy Premier lige? Ako je tako, onda je pravo vrijeme da se priključiš Mozzart BiH Fantasy ligi na zvaničnom sajtu takmičenje, kao i Mozzart Fantasy grupi na Facebooku, gdje će se objavljivati rezultati, proglašavati pobjednici i razmjenjivati fantasy savjeti.

Prvo kolo počinje večeras u 21 sat utakmicom između Kristal Palasa i Arsenala, što znači da imaš još dosta vremena da sastaviš tim i potom uđeš u konkurenciju za preko 100 nagrada koje je pripremio Mozzart.

Više od 1.000 ljudi (a taj broj se neprestano povećava) se već uključilo i čeka početak početak borbe za neku od preko 100 nagrada za najbolje menadžere.

Vodećeg menadžera nakon 16. kola Premier lige očekuje put u Katar na utakmicu Svjetskog prvenstva, a najbolji menadžer na kraju sezone dobiće put u Istanbul, dok će pobjednik Mozzart BiH Fantasy kupa dobiti Sony PS5 sa igricom FIFA. Mozzart je pripremio i mjesečne i sedmične nagrade za najbolje menadžere, kao i dodatne nagrade iznenađenja za sve menadžere koji su u FB grupi bez obzira na uspjeh.

Kod Mozzart BiH Fantasy lige, najveće zajednice u BiH, pogledaj OVDJE.

Mozzart BiH Fantasy liga je potpuno besplatna i mogu joj pristupiti svi punoljetni državljani Bosne i Hercegovine koji imaju registrovan nalog na MOZZARTBET.BA i MOZZART.BA.

Mozzart je mislio i na sve vas koji još uvijek nemate nalog na njihovom bet sajtu i svakom Fantasy menadžeru koji se registruje i verifikuje nalog tokom trajanja prvog kola Premier lige Mozzart će dodijeliti 10 KM bonusa na sportsko klađenje i 10 rundi na brojeve bez uslova. Registrovati se možeš OVDJE.

Srećno!

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije