Fudbal

Nedeljković na meti Salcburga: Ponuda koja se ne odbija stigla na "Marakanu"

Na adresu Ljutice Bogdana 1a stigla je nova "bezobrazna" ponuda. Crvena zvezda će se naći na ispitu da zadrži plejadu mladih fudbalera, a među njima i Kostu Nedeljkovića za kojeg postoji konkretno interesovanje i cifra od osam miliona evra je na stolu.

Nedeljković na meti Salcburga: Ponuda koja se ne odbija stigla na "Marakanu"

Kako Sportal saznaje, austrijski šampion Salcburg zagrizao je za momka koji će 16. decembra postati punoljetan da ga već sljedećeg mjeseca vidi u gradu Mocarta.

Očigledno je da su iz kluba, iznad kog stoji moćna kompanija Red Bul, bili prezadovoljni kako se Nedeljković pokazao u mečevima Lige šampiona protiv Salcburgovog “starijeg brata” – Lajpciga (ukupno igrao 70 minuta) i u Bernu protiv Jang Bojsa (90 minuta), samim tim i kako se razvija u Superligi, pa su krenuli po njegov potpis.

Pročitajte još

Jasno je da motoričke sposobnosti, mladost i rijedak profil igrača kakav je Nedeljković nisu mogle da prođu neopaženo u Salcburgu, poznatom po tome da ima perfektnu skauting službu i da u svoje jato dovodi najtalentovanije fudbalere širom planete. Takođe, u tom klubu jako cijene Srbe nakon što su već doveli Strahinju Pavlovića i Aleksu Terzića i pokazali su se kao pun pogodak.

Ostaje da se vidi da li će isto uspjeti sa Nedeljkovićem, odnosno da li je Zvezda spremna da se odrekne momka pred kojim je svijetla budućnost i to posle polusezone nepotpune afirmacije jer je od njega tek očekuju prave partije.

Opet, s druge strane, ponuda od osam miliona evra je sigurno u velikoj mjeri bacila u rebus sve na Marakani jer bi se tako popunila kasa jednim od najvećih transfera posljednjih godina.

Nije Nedeljković jedini na cijeni u Zvezdi jer postoji veliko interesovanje za njegovog “klasića” Jovana Mijatovića. Postoji ponuda od pet miliona evra od Fejernorda, čeka se da u trku uđe Zenit iz Sankt Peterburga, dok sve to prati Juventus.

U Zvezdi su svjesni da je pomenuti iznos premali za potencijal kakav ima Mijatović i trenutno se ne razmišlja o njegovoj ponudi, sve dok ne dođe ponuda koja se ne odbija, a to je ona od osam cifara.

Ponuda postoji za Osmana Bukarija od 11 miliona evra i njegov odlazak na zimu je gotovo siguran jer pomenuta cifra zadovoljava čelnike crveno-belih, isto kao i samog igrača, jer je to ponuda koja se ne odbija. Zato se već uveliko radi na njegovoj zamjeni sličnih brzinskih karakteristika.

Isto kao i na dolascima lijevog beka, štopera i zadnjeg veznog. Biće aktivan januarski prelazni rok na Marakani.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu