Ostalo

Nevrijeme promijenilo planove organizatorima: Finale Bokserske lige Srbije između Slavije i Radničkog u banjalučkoj dvorani Centar

Boksere banjalučke Slavije u nedjelju očekuje veliko finale Bokserske lige Srbije, a rival im je ekipa beogradskog Radničkog.

Nevrijeme promijenilo planove organizatorima: Finale Bokserske lige Srbije između Slavije i Radničkog u banjalučkoj dvorani Centar
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Sve je bilo spremno za veliki spektakl na Trgu Krajine, ali su vremenske neprilike umiješale svoje prste.

Zbog najavljenog nevremena u poslijepodnevnim časovima čelni ljudi BK Slavima nisu htjeli ništa da rizikuju i donesena je odluka da se veliko finale Bokserske lige Srbije održi u dvorani “Centar” sa početkom u 20.00 časova.

Pročitajte još

– Nismo imali drugog izbora nego da veliko finale organizjemo u dvorani “Centar”. Bez obzira na promjenu lokacije očekuje nas spektakl i pozivam sva naše sugrađane da dođu u dvoranu “Centar” da podrže boksere Slavije na putu do šampionske titule. Želim da se zahvalim Vladimiru Brankoviću i Darku Saviću, direktorima RK i ŽRK Borac koji su prilagodili svoje klupske aktivnosti u dvorani, a zahvaljući tome dobili smo dovoljno vremena da organizujemo sve što je potrebno. Zahvalnost dugujemo i Nenadu Taliću, direktoru SC “Borik” koji nam je odmah pritekao u pomoć oko organizacije – rekao je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

Ulaz u dvoranu “Centar”, na veliko finale Bokserske lige Srbije, je besplatan.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu