Fudbal

"Normalno je da nismo zadovoljni" Najbolji igrač Srbije na EURO sumirao nastup Orlova u Njemačkoj

Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović analizirao je EURO sedam dana posle eliminacije.

"Normalno je da nismo zadovoljni" Najbolji igrač Srbije na EURO sumirao nastup Orlova u Njemačkoj
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Ekipa Dragan Stojkovića Piskija nastup na EP završila je posle grupne faze, jer je u grupi C osvojila dva boda, što nije bilo dovoljno za nastavak turneje po Njemačkoj.

– Sve se sleglo, kada pogledamo to EP, jedan gol nam je falio u bilo kojoj od tri utakmice. Nažalost, to nismo uspjeli i normalno je da nismo zadovoljni – rekao je Pavlović za Sportal.

– Ponosni smo što smo prva generacija koja je poslije toliko godina otišla na EP, ali nismo zadovoljni što nismo otišli korak više. Imali smo potencijal za to. Osjećanja su pomiješana. U sve ti utakmice nismo imali veliki broj šansi, kako smo to radili ranije. Čuvali smo loptu na našoj polovini, ali na posljednjih 20 metera nismo imali dobra rješenja – kaže defanzivac Srbije.

Pročitajte još

Po mnogim ocjenama, najbolji igrač Srbije na EURO, dao je osvrt na meč sa Engelzima.

– Prva utakmica je najteže, zapao je i najteži protivnik u grupi, ušli smo sa malo više respekta. U drugom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo. Šteta što nismo postigli gol, imali smo priliku – dodao je Palvović.

Pričao je i defanzivi Srbije.

– Drago mi je da smo nas trojica imali dobar turni, da smo se nosili dobro sa najboljim napadačima na svetu. I mi smo igrali ofanzivnije, što nije uobičajeno za naše pozicije. Za dobro odbranu nismo zaslužni mi, nego cijeli tim – rekao je Pavlović.

BONUS VIDEO:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu