Fudbal

Omarska ostala bez trenera: Jelisavac nakon lošeg starta sezone podnio ostavku (VIDEO)

Zlatko Jelisavac podnio je ostavku na mjestu šefa stručnog štaba FK Omarska, što je upravni odbor prihvatio.

Omarska ostala bez trenera: Jelisavac nakon lošeg starta sezone podnio ostavku (VIDEO)
FOTO: FK OMARSKA/FACEBOOK SCREENSHOT

Razlog ostavne zasigurno leži u lošim rezultatima Omarske na startu sezone, pošto je ovaj klub na pretposljednjem mjestu na tabeli, sa samo 4 boda iz 8 odigranih susreta.

Zlatko je na klupu Omarske sjeo 2020. godine i od tada je sa ovim klubom imao jako zapažene rezultate. Klub je izveo iz krize i u potpunosti ga stabilizovao.

ZLATKO JELISAVAC NIJE VIŠE ŠEF STRUČNOG ŠTABA FK OMARSKANaš dosadašnji glavni trener, Zlatko Jelisavac, podnio je ostavku, što je Upravni odbor i prihvatio.Zlatko je u klub došao u junu 2020.godine, tada kao koordinator stručnog rada i pomoćnik Milenku Vuleti.Ekipu je kao ŠSŠ preuzeo u avgustu 2022.godine kada smo bili u težoj situaciji nego sada i u prošloj sezoni sa ekipom ostvario cilj- opstanak u Prvoj ligi.Loši rezultati na početku ove sezone su i presudili da donese ovu odluku.Upravni odbor i sva naša ekipa i radna zajednica se zahvaljuju Zlatku na odgovornom i predanom radu i što je svojim iskustvom pomogao da se klub za ove tri godine podigne na još veći nivo.Ekipu će u narednim danima voditi Saša Keranović i Anando Krecelj, a javnost će biti blagovremeno obavještena o daljim odlukama Upravnog odbora.U nastavku pogledajte obraćanje Zlatka Jelisavca.Još jednom hvala!

Posted by Fudbalski klub Omarska on Tuesday, September 26, 2023

Ekipu će do imenovanja novog šefa struke voditi Saša Keranović i Anando Krecelj.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije