Fudbal

"Ponosan sam kada ovo vidim" Zeljković svečano otvorio prvi od 9 terena sa vještačkom podlogom (FOTO)

Večeras je u Banjoj Luci svečano otvoren prvi teren u okviru projekta "Izgradnja devet terena sa vještačkom podlogom u Republici Srpskoj", koji je otvorio Vico Zeljković.

"Ponosan sam kada ovo vidim" Zeljković svečano otvorio prvi od 9 terena sa vještačkom podlogom (FOTO)
FOTO: VICO ZELJKOVIĆ/FACEBOOK SCREENSHOT

Iste terene sa vještačkom podlogom dobiće još: Doboj, Zvornik, Pale, Nevesinje, Trebinje, Foča, Omarska i Laktaši, a čija izgradnja je počela ili treba da otpočne.

Pročitajte još

Predsjednik Fudbalskog saveza BiH, Vico Zeljković zahvalio se Miloradu Dodiku na pomoći, te najavio dalje projekte za razvoj omladinskih liga Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Вечерас је у Бањој Луци свечано отворен први терен у оквиру пројекта "Изградња девет терена са вјештачком подлогом у…

Posted by Vico Zeljković on Wednesday, September 13, 2023

– Hvala Predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku na podršci ovom projektu. FSRS će i dalje stavljati akcenat na izgradnju infrastrukture, jer bez toga nema razvoja fudbala. U narednom periodu pored ovih devet terena tražićemo mehanizam da se ovdje u Banjaluci napravi još terena sa vještačkom travom, jer je to sigurno potrebno. Vidjeli ste koliko je večeras ovdje bilo mladih fudbalera. Kada vidim da se večeras okupilo preko 700 djevojčica i dječaka mogu samo da budem ponosan. Ovo nam je motiv da i dalje radimo na razvoju fudbala u Republici Srpskoj. Zaista se osjećam srećno i ispunjeno – istakao je Zeljković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu