Košarka

Poseban putnik u avionu: Šta je to Željko Obradović radio u Kataloniji (FOTO)

Putnici na večerašnjem letu sa aerodroma "El Prat" u Barseloni za Beograd bili su prilično iznenađeni kada su u prvom redu aviona ispred sebe vidjeli ni manje, ni više nego najtrofejnijeg trenera Evrope u košarci - Željka Obradovića.

Željko Obradović
FOTO: ABA LEAGUE J.T.D./EMILIJA JOVANOVIC

Odjeven u crnu košulju, Obradović je postavljao kofere na svoje mjesto, što nije promaklo jednom najvjerovatnije navijaču Partizana koji je bio na istom letu, a koji je momentalno fotografiju podijelio na društvenim mrežama.

Pročitajte još

Navijači Partizana odmah su počeli da spekulišu oko toga šta je trener Partizana radio u Kataloniji, odnosno da li je eventualno bio na razgovorima sa potencijalnim pojačanjima crno-bijelih.

Može se reći da je to malo vjerovatno, pošto Željko Obradović posjeduje jednu kuću upravo nadomak Barselone i najvjerovatnije je svoje vrijeme zapravo samo iskoristio za odmor i da napuni baterije pred veoma napornu sezonu koja je pred njim.

Podsjetimo, Partizan će u narednoj sezoni nastupati na četiri fronta – u Evroligi, ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća, kao i u Košarkaškoj ligi Srbije, navodi Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu