Ostalo

RIJEŠENA MISTERIJA Evo zašto na dočeku nisu bile Vuleta i odbojkašice

Pored dočeka za pamćenje koji su srpski navijači priredili košarkaškoj reprezentaciji i Novaku Đokoviću, mnogima je bilo čudno zašto se na čuvenom balkonu nisu pojavile šampionka svijeta u skoku udalj Ivana Vuleta i srpske odbojkašice, srebrne na Evropskom prvenstvu.

Doček na balkonu
FOTO: KSS/TWITTER

Svakako da pomenute sportistkinje zaslužuju da se nađu na balkonu, jer su uveseljavale naciju na svakom velikom takmičenju, ali za to postoji logično objašnjenje.

Pročitajte još

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije imala vremena za odmor nakon finala Evropskog prvenstva i srebra osvojenog u Briselu. Očekuje ih kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se održava od 16. do 24. septembra u kineskom Ningbu gdje će za rivala imati čak sedam reprezentacija.

Sa druge strane, Ivana Vuleta je otputovala u Judžin gdje učestvuje na mitingu Dijamantske lige. Zajedno sa njom, takmičiće se i Anglelina Topić.

Podsjećanja radi, obje srpske atletičarke izborile su plasman u finale pomenutog takmičenja koje se održava 16. i 17. septembra.

Olimpijske igre u Parizu održavaju se 2024. godine, te se nadamo da će se košarkašima, Novaku, atletičarima i odbojkašicama na balkonu pridružiti i druge reprezentativne selekcije.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije