Košarka

SIJA SREBRO KAO ZLATO Navijači u Banjaluci uz baklje i topovske udare proslavili veliki uspjeh košarkaša Srbije (VIDEO)

Košarkaši Srbije poraženi su u finalu Svjetskog prvenstva od strane Njemačke sa 83:77.

Slavlje u Banjaluci
FOTO: SRPSKAINFO/FACEBOOK/SCREENSHOT

Igrala je Srbija bez prvih zvijezda ekipe, kada su otputovali nisu se mnogi nadali da će uspjeti izboriti više od četvrtfinala, ali sjajna hemija i odlične partije tokom cijelog turnira dovele su Srbiju na ivicu uspjeha, gdje su ih, ruku na srce, uz velike greške sudija spriječili Nijemci.

Zaustavljen saobraćaj u centru. Slavi se srebro.https://srpskainfo.com/sija-srebro-kao-zlato-navijaci-u-banjaluci-uz-baklje-i-topovske-udare-proslavili-veliki-uspjeh-kosarkasa-srbije-video/

Posted by Srpskainfo.com on Sunday, September 10, 2023

Uprkos porazu, navijači u najvećem gradu Republike Srpske ponosni su na izabranike Svetislava Pešića, te su znali proslaviti ovaj i te kako veliki dan za košarkaše i navijače Orlova.

Iako je Srbija izgubila, građani Banjaluke slave.https://srpskainfo.com/sija-srebro-kao-zlato-navijaci-u-banjaluci-uz-baklje-i-topovske-udare-proslavili-veliki-uspjeh-kosarkasa-srbije-video/

Posted by Srpskainfo.com on Sunday, September 10, 2023

Uz baklje, topovske udare i pjesmu, građani Banjaluke slave uspjeh košarkaša.

Veliki broj ljudi se nalazi u samom centru grada, pa je tako i saobraćaj zaustavljen od strane navijača da bi se proslavio ovaj nevjerovatan podvig srpske nacionalne selekcije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu